Οι Chefs μας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΙΟΣ & ΠΑΥΛΟΣ ΣΕΛΛΟΣ

Ο Δημήτρης Λυμπέριος και ο Παύλος Σέλλος, οι δύο βασικοί Σεφ του Bellagio, πέρα από την επαγγελματική τους σχέση, είναι και παιδικοί φίλοι. Η συνεργασία τους είναι πραγματικά άριστη!

Έχουν δουλέψει αμφότεροι σε μεγάλα εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν μεγάλη εμπειρία στην ιταλική κουζίνα. Πιάτα όπως Tagliata και Saltimbocca περνούν από τον εξονυχιστικό έλεγχο του Δημήτρη ενώ η Cacio e pepe και η Bolognese που σερβίρονται στο τραπέζι σας έχουν πάντα την επίβλεψη του Παύλου. Μαζί, επιλέγουν τις πρώτες ύλες ύστερα από χρονοβόρα έρευνα και ταυτόχρονα επιμελούνται και τα πιάτα ημέρας, τα οποία γίνονται ανάρπαστα κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή. Η επιθυμία τους για ολοένα και καλύτερες συνταγές τους οδηγεί συχνά σε ταξίδια στην γείτονα Ιταλία, σε τρατορίες και εστιατόρια μικρών χωριών και πόλεων, εκεί όπου «κρύβονται» μικρά και μεγάλα μυστικά της Ιταλικής κουζίνας.

ΛΟΥΚΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ

Ο Λουκάς είναι ο βασικός Pizzaiolo του Bellagio. Είναι λάτρης της δημιουργίας και οι πίτσες του κάθε φορά εκπλήσσουν τους συνεργάτες του και το κοινό μας με την ευρηματικότητα και τα «δεσίματα» διαφορετικών μεταξύ τους υλικών. Η Pistacchio με το τριμμένο φιστίκι, το πέστο και τη μορταδέλα είναι μια αποκλειστικά δικιά του συνταγή, η οποία αποκόμισε διθυραμβικές κριτικές. Ο Λουκάς είναι ο πρώτος που ανοίγει την πόρτα καθημερινά στο Bellagio γιατί τα ζυμάρια του απαιτούν χρόνο και συγκέντρωση.