Pizza

Την αγαπημένη μας pizza για χρόνια τη βρίσκαμε μόνο στην Ιταλία. Τραγανή υφή σχεδόν σφολιάτας, ελαφριά γεμάτη «κυψέλες» αέρα και πυρήνα ελαστικό. Όταν την φτιάξαμε στην Ελλάδα, στην ακόμα καλύτερη έκδοσή της, τότε το στόμα μας χόρεψε ταραντέλα. Οβάλ, πανάλαφρη και κριτσανιστή –κάτι ανάμεσα σε pinsa και scrocchiarella. Αυτή την pizza θα βρεις στο Bellagio ψημένη σε έναν ιταλικό φούρνο με πορώδη πέτρα και καλοδιαλεγμένα ΠΟΠ προϊόντας της Ιταλίας.