Pasta

Carbonara al tartufo
24 Φεβρουαρίου, 2020
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Paccheri αργής ξήρανσης με κρόκο αβγού, guanciale, pecorino Romano, παρμεζάνα grana 18μηνης ξήρανσης και λάδι τρούφας

Read more
Amatriciana
24 Φεβρουαρίου, 2020
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Πέννες σε σάλτσα ντομάτας, guanciale & καυτερή πιπεριά

Read more
Carbonara Romana
24 Φεβρουαρίου, 2020
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Σπαγγετόνι αργής ξήρανσης με κρόκο αβγού, guanciale, pecorino Romano & φρέσκο πιπέρι

Read more
Napoletana
24 Φεβρουαρίου, 2020
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Σπαγγετόνι με σάλτσα ντομάτα, σκόρδο & βασιλικό

Read more
Bolognese
24 Φεβρουαρίου, 2020
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Ταλιατέλες αργής ξήρανσης με σάλτσα από κιμά Μπολονέζ

Read more
  • 1
  • 2